«ТЦК»   

В позашкільних закладах Ковельського району функціонує 40 гуртків

   У єдиному освітянському просторі вагоме місце займає позашкільна освіта, спрямована на розвиток особистості, талантів, розумових та фізичних здібностей дитини, задоволення її потреб у професійному самовизначенні, повідомляють у відділі інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю апарату Ковельської райдержадміністрації.
Як повідомив, заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Юрій Поліщук, в Ковельському районі збережено мережу 4-х позашкільних закладів. Сьогодні в районі працюють Центр позашкільної освіти, районна станція юних туристів, Любилинецька та Голобська дитячо-юнацькі спортивні школи.
Активну участь школярі приймають в роботі гуртків Центру позашкільної освіти, районної станції юних туристів, якими було охоплено 889 дітей. В позашкільних закладах функціонує 21 гурток в сільській місцевості та 19 в міській. Вихованці цих закладів є учасниками і переможцями обласних конкурсів: «Срібні дзвіночки», «У вихорі танцю», «Таланти багатодітної родини» та інших.
В 2012 році на обласному конкурсі декоративно-ужиткового мистецтва «Творча майстерня» учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Любитів Оксана Шевчук (керівник Михайло Шевчук) здобула І місце, а учениця навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ст. - гімназія» ім. Ткача смт Голоби Вікторія Кость (керівник Ірина Щесюк) отримала ІІІ місце. На обласному конкурсі «Таланти ІІІ тисячоліття» Вікторія Стаднік, учениця загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. с. Зелена (керівник Вікторія Денисюк) виборола ІІ місце.
На обласному фестивалі художньої творчості Ковельський район, який репрезентували гуртки Центру позашкільної освіти, що діють при загальноосвітніх школах  зайняв ІІІ місце і був нагороджений грамотою обласного управління освіти і науки облдержадміністрації та цінним подарунком.
В Голобській та Люблинецькій ДЮСШ займається 485 вихованців у 6 відділеннях: футбол, волейбол, важка атлетика, легка атлетика, веслування та вільна боротьба, які беруть активну участь в обласних змаганнях та різноманітних турнірах з видів спорту, які культивуються в ДЮСШ серед різних вікових груп.
Заступник начальника відділу освіти райдержадміністрації Юрій Поліщук наголошує, що потрібно постійно тримати в центрі уваги наповненість груп гуртків, клубів та суворо дотримуватися розкладу занять, необхідно підвищувати роль позашкільних навчальних закладів у роботі з обдарованою учнівською молоддю, зокрема, через участь гуртківців у відділенні Малої академії наук.


31-03-2013
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter