«ТЦК»   

Нардеп Степан Івахів зустрівся з виборцями Ковельського району

   До 12 липня народний депутат України Степан Івахів прозвітує про свою депутатську діяльність в кожній сільській раді 21-виборчого округу. Народний обранець вже провів більше 50-ти зустрічей з виборцями. Саме такий алгоритм дає можливість депутату-мажоритарнику знати і вирішувати соціально-економічні проблеми округу та чіткі орієнтири в законодавчій діяльності, - повідомляє "Телевізійний центр Ковель".
   “Для мене це звичайна робота: депутат має працювати і в парламентській залі, і закони писати в Комітетах ВР, і до виборців має їздити та звітувати перед ними. А ще з поїздок в округ я зрозумів, що тільки завдяки таким зустрічам - як до виборів, так і після виборів — як депутат, точно знаю, що робити у Верховній Раді. Коли приїжджаєш до вас і спілкуєшся з людьми про те, що у них болить і що ви хочете змінити, то ти вже їдеш в Київ і знаєш, що треба робити далі”, - говорить Народний депутат України Степан Івахів.
  З цікавістю йдуть на такі зустрічі й виборці. Селянам імпонує, що їхній депутат не вправляється у популізмі під куполом ВР і не роздає порожні обіцянки на місцях. Пріоритетом у його законодавчих ініцативах є соціальний захист селян. А при обговоренні місцевих проблем Степан Івахів завжди вникає в їхню суть, вивчає та пропонує варіанти розв'язку.
  “Ми дуже раді, що він розуміє сільських людей. Розуміє те, що в них болить. Ми говорили і за молоко, і за картоплю. Бачте, зараз стало нагальне питання з газом, садочком, школою. Багато що вже й зроблено: дав Степан Петрович вікна - облаштували будинок культури, школу. Дорогу підремонтували до Гончого Броду. Він завжди вчиняє по-людськи. І так само голосує у Верховній Раді. Ми його роботою задоволені. Але ми не задоволені взагалі роботою Верховної Ради в цілому. Бо так не можна. Оці всі люди в селі — вони на ногах вже з п'ятої ранку, трудяться. З ними можна гори звернути. Але їм потрібна допомога... ”, - ділиться враженнями учасниця зустрічі в с. Дроздні Ковельського району Тетяна Гаврилюк.
  На кожній зустрічі виборці схвально відгукуються про відмову Степана Івахіва від всіх депутатських пільг та його ініціативу щомісячно робити конкретні проекти за свою депутатську зарплату. На благо людей в окрузі працюють і програми благодійного фонду “Патріоти Волині”. Багато з того, що турбує селян, можна вирішити і на місцевому рівні. Тому учасниками діалогу нардепа з виборцями завжди є преставники районної влади та сільські голови.
  “Ми намітили багато планів співпраці, які маємо зробити на території Любитівської сільської ради — і по Любитову, і по Вороні, і по Волі-Любитівській та Рокитниці. Депутат заслухав всі наші побажання і пообіцяв допомогу, за що ми дуже йому вдячні.”, - каже Любитівський сільський голова Віктор Павлов.
  В Любитові до депутата було стільки звернень, що Степан Івахів вирішив провести тут ще й виїзний прийом громадян. А от у Білашові селяни дякували за нові вікна та двері для сільської школи та клубу. 20 тисяч гривень з депутатського фонду виділять на іконостас для місцевої церкви. Обговорювали на зустрічі й те, як облаштувати сільський ФАП, відремонтувати опалення в клубі, зрізати дерева на кладовищі в усіх селах сільради та інші питання.
  “Він все, що обіцяє, те й робить. Я відпрацювала дояркою, тепер на пенсії, ходжу до церкви. Ми дуже вдячні нашому депутату за допомогу. Він ніколи не відказує... Хай йому Бог допомагає, посилає здоров'я ...”, - говорить жителька села Білашів Ольга Бобела.
  “Дуже приємно, що є такий депутат. Його слова дійсно не розходяться з ділами. Ми вже відчули підтримку — і в нас в культурі, і в освіті. Хочеться подякувати такій людині, бо він працює з людьми і для людей.”, - каже бібліотекар Тетяна Масловська.
  Депутатську діяльність Степана Івахіва позитивно оцінюють не лише виборці, а й експерти. Зовсім недавно за результатами детального моніторингу роботи всіх 12-ти народних депутатів — представників Волині в парламенті, проведеного Центром політичного аналізу та виборчого консалтингу, саме Степана Івахіва названо найдієвішим депутатом ВР від Волині.


25-06-2013
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter