«ТЦК»   

Роксолана Шабанова - «Міс Ковель-2013»

   Цієї неділі в рамках святкування Дня молоді в Народному домі «Просвіта» обирали найкрасивішу, найталановитішу, найяскравішу, розумну та креативну дівчину – «Міс Ковеля-2013».
    Протягом місяця семеро юних учасниць, котрі не побоялися, за задумами організаторів та постановника конкурсу Ірини Шворак, вийти на публіку в різному амплуа, щодня приходили на виснажливі репетиції, де вдосконалювали та відточували ази мистецтва: гідно триматися на сцені, в найкращому світлі подати себе вибагливій аудиторії. Отож  цього дня було на що подивитися. І дівчата виявилися цікавими, яскравими особистостями, які мали що показати та сказати глядачеві. Так, у конкурсі «Таланти міста» найбільш вразив та запам’ятався  виступ студентки Ковельського промислово-економічного коледжу, віце-Міс цього навчального закладу Ірини Стречен. Дівчина пише вірші та має задатки художника. На сцені білявка Ірина за лічені хвилини зобразила на полотні портрет свого кумира, акторку Мерилін Монро. Наступна учасниця конкурсу Інна Добровольська – красуня та спортсменка – присвятила рідному місту оду, а Марина Пірожик, здібна  вокаліста, переможниця Всеукраїнського молодіжного фестивалю «Золота підкова» подарувала милозвучну пісню. Наступні дві конкурсантки Ірина Пасевич, знавець української мови, та Роксолана Шабанова, відмінниця в школі та майбутній маркетолог, дали лиха закаблукам на сцені. Особливо яскраво подала свій виступ Роксолана, яка є учасницею народного танцювального колективу «Барвінок».
    Окрім цього, дівчата ще з’являлися перед публікою та вимогливими членами журі в розкішних вечірніх сукнях, пляжних купальниках, танцювали вальс у бальних яскравих платтях. Одним словом, робили все, щоб отримати найвищу оцінку, а глядачі - шаленіли від побаченого та гучно підтримували учасниць. Однак останній конкурс став визначальним, адже тут конкурсантки мали довести присутнім, що володіють ще й гострим розумом та  вмінням лаконічно і швидко знаходити відповіді на каверзні запитання ведучих, яких, зокрема, цікавило: що ж таке щастя, милосердя, кохання, якою має бути сучасна жінка та хто вони - патріоти своєї країни? Ось, як на останнє питання відповіла одинадцятикласниця спеціалізованої школи №3 Роксолана Шабанова.
    «Кожна із семи учасниць достойна носити звання «Міс Ковеля 2013», - схвильовано відмітив заступник міського голови Ігор Прокопів, коли з’явився на сцені серед дівчат, щоб оголосити підсумковий результат конкурсу. Але спершу помічники народного депутата України Степана Івахіва, координатори ГО «Молодь ВО!» Лілія Козуб та Катерина Полтавець вручили спеціальний приз студентці Луцького педагогічного коледжу, витонченій Дарині Шацькій, яка ще отримала титул «Міс граціозність». Отож «Міс фотогенічність» стала Ірина Стречен, «Міс ніжність» - Ірина Пасевич, найчарівнішою дівчиною була визнана Інна Добровольська, оригінальністю відзначилася Оксана Солтис та «Міс артистичність» завоювала Марина Пірожик. А почесний титул «Міс глядацьких симпатій» та корону «Міс Ковеля 2013» виборола учасниця №7 Роксолана Шабанова. Валерія Сагаль, котра виконувала обов’язки «Міс Ковеля 2012 року», урочисто передала корону своїй наступниці.
    Попри те, що Роксолана таки мріє зустріти принца в білому мерседесі, вона ще й активно готує себе стати успішною, діловою людиною. А сьогоднішня важка перемога дала дівчині впевненість у тому, що вона зможе подолати всі життєві перепону, які з’являтимуться на шляху. 
    Всі учасники конкурсу отримали від благодійників та організаторів свята молодості, грації та краси цінні подарунки, а переможниця - ще й солідну грошову премію.


01-07-2013
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter