«ТЦК»   

У Ковелі відбувся футбольний матч ветеранів

   На спортивному майданчику ЗОШ № 1 відбулись змагання з футболу серед ветеранів 50-ти років і старших. У захоплюючому турнірі взяли участь спортсмени, які в минулому захищали честь ковельських команд «Будівельник» та «Локомотив». Матч зібрав чимало вболівальників, серед яких були дорослі та діти, - повідомляють у відділі фізичної культури та спорту виконавчого комітету Ковельської міської ради.
У командах виступало по 8 польових гравців та воротар. Зустріч проходила у два тайми по 25 хвилин кожний. Перед початком гри зробити перший удар по м’ячу було надано право ветерану, знаному тренеру ковельського футболу Дмитру Номанчуку.
У першій половині першого тайму гра проходила в рівній боротьбі. Команди почергово намагались створити небезпечні моменти, але в ці хвилини матчу захисники діяли бездоганно. В другій половині першого тайму на 17-й та 18-й хвилинах футболісти команди «Локомотив» провели дві результативні атаки. Микола Карпук продемонстрував майстер-клас і провів два м’ячі у ворота суперників.
   Гра у команди «Будівельник» не ладилась і ветерани «Локомотиву» сповна цим скористалися. В швидкій контратаці Микола Кридинер провів третій м’яч. Перший тайм закінчився з рахунком 3:0 на користь команди «Локомотив».
Друга половина зустрічі розпочалась атаками «Будівельника», які зуміли скоротити розрив. Гол на 32-й хвилині провів Олександр Баб’як. Здавалось, наступає перелом у грі, але іншої думки були залізничники. На 36-й хвилині Микола Карпук оформив хет-трик і рахунок став 4:1. Під завісу матчу «Будівельник» зумів провести другий м’яч у ворота суперників. Гра завершилась з рахунком 4:2 на користь команди «Локомотив».
Після цікавого матчу, під оплески глядачів, секретар міської ради Михайло Гетьман вручив срібні нагороди ветеранам «Будівельника»: Василю Хвищуку, Володимиру Чубарі, Юрію Глущенко, Олександру Данилюку, Миколі Греку, Олександру Баб’яку, Григорію Шемчуку, Миколі Левчуку, Віктору Бабариці та золоті медалі гравцям «Локомотива»: Віктору Корчуку, Миколі Кридинеру, Григорію Костюку, Юрію Тищуку, Петру Ковальчуку, Ігорю Ковалю, Віктору Карпуку, Олександру Торгачову та Михайлу Карпуку. У свою чергу суддя змагань Володимир Олексюк нагородив медаллю учасника футбольного турніру Михайла Гетьмана.
Команда «Локомотив» отримала перехідний кубок. Обидва футбольні колективи нагороджено грамотами відділу фізичної культури та спорту виконавчого комітету міської ради.
Визначено п’ять кращих гравців у номінаціях: «Кращий захисник» - Петро Ковальчук, «Кращий півзахисник» - Микола Левчук, «Кращий нападник» - Юрій Глущенко, «Кращий воротар» - Юрій Тищук та «Кращий гравець» - Микола Карпук.
Почесні медалі «За відданість футболу» отримали: Ігор Царьов, Дмитро Номанчук, Анатолій Конащук, Анатолій Йоц, Олексій Котик та Володимир Олексюк.


09-09-2013
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter