«ТЦК» 

Ковельчани знову пожалілися на роботу нічного клубу «Кіно»

   У черговий раз на засіданні громадської ради при міському голові Ковеля заслуховували питання з приводу порушень порядку і спокою містян нічними гуляннями біля розважального закладу – клубу «Кіно» (приміщення колишнього кінотеатру імені Лесі Українки). На розмову прийшли працівники міськрайвідділу внутрішніх справ у Волинській області на чолі з начальником сектора охорони громадського порядку Юрієм Єрохіним, директор нічного закладу Костянтин Гануліч, група мешканців одного з прилеглих будинків, які найчастіше й потерпають від цього гаму й шуму. Голова громадської ради Микола Вельма розповів присутнім, що до нього надійшла колективна скарга від жителів тих будинків, які мешкають поряд. У цьому листі вони жаліються на той безлад, котрий щодня твориться біля закладу, на його відвідувачів, які не дають ночами відпочивати людям, бо влаштовують вуличні бійки, у своїх авто голосно вмикають музику, а також нищать благоустрій на прибудинковій території.
    Директор нічного клубу теж висловив бажання навести лад поряд зі своїм клубом, але для цього він попросив допомоги в працівників міліції. За його словами, самотужки приборками «гарячі голови» молодиків він не в силі, тим паче, коли юнаки напідпитку, а правоохоронці його дзвінки часто-густо ігнорують, тому не приїжджають на виклики. На що начальник сектору охорони громадського порядку відповів, що його підопічні повноцінно виконують свої обов’язки, однак постійно чергувати лише біля розважального закладу «Кіно» вони не можуть, бо мають патрулювати й інші вулиці міста. Тому, на думку Юрія Єрохіна, це питання необхідно вирішувати спільно, а для початку порадив К. Ганулічу збільшити чисельність охорони закладу і встановити хороше зовнішнє освітлення території, яке, для прикладу, дозволить добре розгледіти порушника на моніторі відеоспостереження клубу. А керівник міськрайонного громадського формування «Правий сектор» Сергій Дружинович ще й порадив  директору «Кіно» переглянути режим роботи клубу, який наразі працює до четвертої години ранку.  Також він проінформував, що днями відновить свою роботу міське громадське формування  «Охорона порядку», де активісти Ковеля спільно з працівниками міліції в нічний час патрулюватимуть вулиці міста з метою забезпечення порядку і спокою громадян.  
    Представник юридичного відділу міськвиконкому пояснив, що згідно букви закону, влада міста не може впливати на режим роботи розважального закладу, заборонити цілодобово торгувати алкогольними напоями чи нав’язати його директору якісь інші свої бачення, як йому працювати.
    Костянтин Гануліч ще повідав присутнім, що наразі ведуться роботи з благоустрою парку, який поряд. Там кладеться бруківка та встановлюються лавки і спортивні тренажери чим дещо «розрядив» напружену атмосферу в аудиторії. Щоправда, говорити про зміну режиму роботи в сторону його зменшення він категорично відмовився.
    Голова громадської ради Микола Вельма резюмуючи сказане щодо даного питання зазначив, що всі пропозиції та зауваження висловлені на засідання ради будуть викладені в документі, який розглянуть депутати міської ради.


11-10-2014
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter