«ТЦК»   

У Ковелі відбувся турнір з настільного тенісу «Світязь-2015». Відео

  Вперше в Ковелі проходив міжнародний турнір з настільного тенісу «Світязь-2015», в рамках якого також відбулися VI літні Всеукраїнські ігри ветеранів спорту пам’яті Михайла Баки з настільного тенісу. Змагання, організовані Федерацією настільного тенісу Волинської області, проходили в Ковельській КДЮСШ імені Є. Кондратовича і тривали чотири дні.
   Сюди з різних куточків України приїхало 80 юнаків та дівчат віком від семи до 15 років виборювати право називатися найсильнішим тенісистом малого корту і 143 ветерана цього виду спорту. До когорти український спортсменів приєдналася й команда з Білорусі.
Перших два дні розігрувалися комплекти нагород серед найменших учасників змагань, а потім до рук маленькі ракетки взяли професіонали, найстаршому з яких було далеко за сімдесят.
   Емоційно та фізично напруженою видалася боротьба між суперниками кожної з восьми вікових категорій. До останнього трималася інтрига, хто ж стане переможцем, у категорії учасників від 40 до 49 років (чоловіки), в якій зареєструвалася найбільша кількість спортсменів – 36. Серед цієї когорти тенісистів  грало більше десятка волинян, жодному з яких, на жаль, цього разу фортуна не посміхнулася, але той досвід, який вони здобули, ще їм стане в пригоді в майбутньому.
   Ковель приймав тенісистів малої ракетки з 16 областей України, в тому числі сюди приїхали гравців з Донецької та Луганської областей, які дали неабиякого фору своїм суперникам.
Валерій Родіонов із Горлівки Донецької області, займається тенісом вже 55 років. За цей час  здобув чимало престижних нагород, виконав норматив кандидата в майстри спорту. На Всеукраїнських іграх у Ковелі попробував свої сили в двох вікових категоріях від 65 до 69 та від 60 до 64 років і успішно. В останній посів третє призове місце.
 «Тут зібралися всі найсильніші гравці України. Турнір дуже кваліфікований, тому всі сильні тенісисти і зібралися тут – на цьому турнірі в Ковелі. Все супер, все відмінно. Місто дуже сподобалося, спортивний зал, столи, обладнання – супер. Я їжджу всією Україною і був у Німеччині, Чехії, Словаччині, тому розумію в  тенісі і бачу, як потрібно організовувати такого рівня турніри», - ділиться думками призер міжнародного турніру з настільного тенісу «Світязь-2015»
 Валерій Родіонов.
   Лише на кілька очок більше від Валерія Родіонова здобув його суперник Анатолій Костенко із Бердичева Житомирської області. Головний енергетик на тамтешньому меблевому комбінаті займається настільним тенісом чотири десятки років. Нині кандидат в майстри цього виду спорту тренує місцеву команду. В Ковелі Анатолій Костенко вперше і каже, що всім дуже задоволений.
 «Я вже приїжджаю на «Світязь» втретє. І їду сюди з великим задоволенням, тому що тут дуже гостинні люди, організаційна робота турніру теж хороша. Їду сюди від душі, з великим бажанням», - розповідає призер міжнародного турніру з настільного тенісу «Світязь-2015» Анатолій Костенко
   За свою відмінну гру Анатолій Костенко в категорії 60-64 роки здобув друге  місце і був нагороджений грамотою Федерації настійного тенісу Волині, медаллю та грошовою премією.
   Відзнаки міжнародного турніру з настільного тенісу «Світязь-2015» також поїхали в Хмельницьку, Полтавську, Івано-Франківську, Рівненську, Дніпропетровську, Одеську області, міста Київ та Брест. Чималий арсенал медалей різного ґатунку в різних вікових категоріях завоювала і Волинська команда.
   А Кубок міжнародного турніру з настільного тенісу повезли додому спортсмени-ветерани з Івано-Франківської збірної.

02-07-2015
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter