«ТЦК»   

У Ковелі дитяче містечко поросло бур’янами. Фото

   У Ковельському парку культури і відпочинку імені Лесі Українки завжди багатолюдно. Особливо тут полюбляють відпочивати матусі з дітками, адже в парку розміщено два дитячих містечка розваг: одне - п’ять років тому подарував місту народний депутат України Степан Івахів, інше – десятками років діє під патронатом міської влади (нині ним опікується відділ культури міськвиконкому).

Щороку навесні територію і атракціони комунального дитячого закладу ретельно готували до роботи в літній період: ремонтували механізми установок, підфарбовували атракціони, огорожу, підстригали траву, вирубували самосіянці кущів і дерев і т. ін.. Але, на жаль, не цьогоріч. Працівники закладу кажуть, що не мали чим і за що виконувати підготовчо-ремонтні роботи. Більше того, їм вже стали затримувати заробітну плату. Про що вони неодноразово писали і до міськвиконкому, і пояснювали ситуацію, що склалася, своєму безпосередньому директору Олександру Старчуку, адже він обіймає цю посаду з початку літа нинішнього року, тому і міг не знати цього. Однак із тих пір змінилося не багато. Хіба що на території містечка з’явився новий атракціон – лабіринт, працівникам за кілька місяців погасили заборговану зарплату (наразі лишилося ще виплатити за три попередні місяці). А ось самонасіяні ще з осені кущі, посохлі велетенські дерева, трава подекуди вище людського росту – все це як росло собі «мирно», так і росте досі. Зараз ці розлогі, двометрові зарості вільно розкошують всією територією містечка дитячих атракціонів. Окрім цього, облізлі лавки, потрісканий асфальт, облущена фарба на атракціонах та огорожі, недопалки  від цигарок на землі – ніяк не викликають у відвідувачів радісних емоцій, надають містечку гнітючого вигляду. Люди, в обов’язки яких входить дарувати малечі лише позитивні емоції, жаліються, що не можуть знайти спільної мови зі своїм новопризначеним директором, постійно наштовхуються на його повну байдужість, безвідповідальність, самовідсторонення від проблем закладу, не бажання щось робити на благо громади.  

Працівники закладу, які тут трудяться на контрактній основі (щороку його підписують на шість місяців), розповіли, що власним коштом фарбувати атракціон «Паровозик», бо дивитися як пропадає народне добре вже було нестерпно, купили окремі запчастини до механізмів, щоб малеча цьогоріч таки змогла поїздити, покрутитися, поплавати на човні тощо. Про решту – благали владу допомогти. Хвалилися, що до них нещодавно заходив міський голова Олег Кіндер, якого вони в черговий раз «порадували»  купою проблем, котрі вже рясно обсіли дитячий заклад культури. Чиновник зрештою пообіцяв допомогти, але попросив чомусь ще трішки почекати. Ось вони і чекають.

До слова, працівники дитячих атракціонів переконані, що містечко розваг за гарного керівника-господаря, може стати доволі прибутковим, але для цього, спершу, необхідно навести на території закладу лад.

          

17-09-2015
Повернутися назад



Архів: 1992-2010| 2010-2012| 2013| 2014| 2015| 2016| 2017| 2018| 2019| 20| 21| 22| 23|
ІНФОБЛОК
ТЦК-ІНФОРМ Телевізійний Центр Ковель ТЦК 1992-2010 Хімчистка Пам'ятники Ковель Автономера Штори «Ламіновані підлоги», «Тепла підлога» Корм та інші товари для тварин Bitrud - Робота за кордоном вікна двері Гаражні ворота у Ковелі Гаражні ворота Послуги екскаватором САТ, KOMATSU Бетон всіх марок з доставкою Компанія «Ваша безпека» Оренда спецтехніки  ремонт котлів та колонок VIKNAROFF Ортопедичні матраци Перетяжка меблів Буріння свердловин на воду ЗООмагазин ВІКОНДА Склопласт «СантехБУД» FoxArt. Натяжні стелі Ковель. AvtoROMA - обслуговування вантажних автомобілів Натяжні стелі Магазин «БудМаркет» Натяжні потолки. Ковель Кондиціонери, вентиляція, опалення Ринви та комплектуючі Грунт на вимостку Віндор «БудХауз - будматеріали» Служба за контрактом
counter